Święta zbliżają się wielkimi krokami, a wraz z nimi okazja do zorganizowania wigilii firmowej, jednego i niepowtarzalnego wydarzenia w roku. Usiądź ze swoimi pracownikami przy pięknie nakrytym stole, delektuj smakiem świątecznych potraw i pozwól, żeby czas na chwilę zwolnił. W hotelu Europeum zorganizujemy dla Ciebie najlepszą integrację w świątecznym klimacie!
Zapewniamy:
- Rezerwację na wyłączność restauracji Brasserie27 do 45 uczestników
- Pyszne i tradycyjne potrawy świąteczne przygotowane w oparciu o domowe przepisy
- Świąteczne menu już od 125 zł.
- Dekorację stołu oraz Sali
- Upominek dla każdego gościa
- Możliwość wypożyczenia sprzętu do przeprowadzenia prezentacji
- Wspólne kolędowanie
- Możliwość zorganizowania dodatkowych atrakcji
Oferujemy:
Firmowe przyjęcia wigilijne
Świąteczne lunche
Menu 1 - 140 zł/os.
PRZYSTAWKA (150g)
Grillowane krewetki tygrysie z sosem winnomaślanym z czosnkiem, sałatką z awokado, tostem ziołowy i oliwą szczypiorkową
Opcja wege: Hummus z ciecierzycy z warzywami / chlebek naan
ZUPA (250ml)
Wigilijny barszcz z uszkami
DANIE GŁÓWNE (400g)
Grillowany filet z łososia z konfitowanymi ziemniakami truflowymi, puree z dyni z mlekiem kokosowym, duszonym jarmużem z czosnkiem oraz sosem holenderskim.
DESER (200g)
Fondant czekoladowy z lodami waniliowymi, musem malinowym i marynowaną gruszką
Menu 2 - 150 zł / os.
ZUPA (250ml/os.)
Krem grzybowy z tymiankiem, kluseczkami i kwaśną śmietaną
DANIA GŁÓWNE
Smażony karp marynowany w cebuli (100 g/os.)
Tradycyjne pierogi z kapustą i pieczarkami podawane ze śmietaną (100 g/os.)
Pierogi ruskie (100 g/os.)
Filet z indyka w migdałach z żurawiną (100 g/os.)
DODATKI
Kapusta z grochem i pieczarkami (80 g/os.)
Buraczki na ciepło z chrzanem (80 g/os.)
Ziemniaki pieczone w ziołach (80 g/os.)
Ziemniaki gotowane z koperkiem (80 g/os.)
DESER
Jabłecznik (50 g/os.)
Makowiec z bakaliami (50 g/os.)
Babka z makiem i rodzynkami (50 g/os.)
Menu 3 - 190 zł / os.
ZUPA (250ml/os.)
Barszcz czerwony z uszkami i majerankiem
DANIA GŁÓWNE
Dorsz z sosem porowym z koperkiem (100 g/os.)
Tradycyjne pierogi ruskie (100 g/os.)
Tradycyjne pierogi z kapustą i pieczarkami podawane ze śmietaną (100 g/os.)
Pieczona pierś kaczki z żurawiną (100 g/os.)
DODATKI
Łazanki z kapustą i pieczarkami (80 g/os.)
Buraczki na ciepło z chrzanem (80 g/os.)
Warzywa grillowane z ziołami (80 g/os.)
Ziemniaki pieczone w ziołach (80 g/os.)
Ziemniaki gotowane z koperkiem (80 g/os.)
DESER
Tradycyjny świąteczny makowiec z bakaliami (50 g/os.)
Sernik z daktylami (50 g/os.)
Orzechowiec (50 g/os.)
ZIMNA PŁYTA
Talerz serów (50 g/os.)
Pasztet wiejski z żurawiną (50 g/os.)
Sałatka jarzynowa z jabłkiem (50 g/os.)
Półmisek wędlin (50 g/os.)
Świeżo wypiekane pieczywo, masło
Z przyjemnością pomożemy Ci stworzyć niezapomniane wspomnienia i zaplanować wigilię firmową we Wrocławiu w odpowiedniej oprawie!
Zapraszamy do organizacji wigilii firmowej w Brasserie 27
Święta Bożego Narodzenia to wyjątkowy czas, a stylowe i kameralne wnętrza restauracji Brasserie 27 to idealne miejsce na integrację zespołu pracowników podczas wigili firmowej we Wrocławiu. Doskonała lokalizacja, zaledwie 300 m od wrocławskiego Rynku, bogaty wybór menu i ponad trzynastoletnie doświadczenie w organizacji świątecznych spotkań firmowych to gwarancja niezapomnianych wspólnie spędzonych chwil. Specjalnie przygotowane menu przez naszego Szefa Kuchni Piotra Nowaka to prawdziwa uczta kulinarna godna najlepszych firmowych spotkań świątecznych.
Zdecyduj o charakterze przyjęcia oraz jego motywie przewodnim, a dzięki naszej profesjonalnej obsłudze, doskonałej kuchni i pięknym wnętrzom, każde spotkanie z pewnością będzie udana.
Z przyjemnością pomożemy w zaplanowaniu idealnego firmowego spotkania świątecznego we Wrocławiu. Naszym sekretem jest indywidualne podejście do każdego przyjęcia pełna koordynacja, doświadczenie i profesjonalizm, które są kluczem do naszego sukcesu i waszego zadowolenia.
Zapytaj o szczegóły organizacji wigilii firmowej we Wrocławiu w Brasserie 27 naszego sales managera!
Zadzwoń: 690 364 336
Napisz: emilia.kwoka@europeum.pl
/