fbpx Catering konferencyjny - Hotel Europeum

Catering

BAZA

  • Przerwa kawowa z uzupełnieniem 22,00 zł brutto/os.
  • Kawa
  • Herbata
  • Woda mineralna podawana z miętą i cytryną
  • Kruche ciasteczka

Przerwa kawowa zawiera główne podanie + jedno uzupełnienie asortymentu.

DODATKI

  • Kanapki bankietowe 2szt. /os 8 zł
  • Kawałki z kurczaka z dipem jogurtowym 6 zł
  • Warzywa z hummusem 6 zł
  • Sałatka jarzynowa podawana w pucharkach 6 zł
  • Sałatka Cezar z kurczakiem podawana w pucharkach 6 zł
  • Mini tortille 1szt. 120g / os 5 zł
  • Sałatka ze świeżych, sezonowych owoców z miętą 7 zł
  • Babeczka z owocami 1szt. /os 6 zł
  • Domowe ciasto 5 zł
  • Rogaliki półfrancuskie 2szt. / os 5 zł
  • Jogurt z granolą 5 zł
  • Owoce podane na paterze 4 zł

 

Lunch

Na lunch zapraszamy do naszej restauracji hotelowej Brasserie 27.

  • Menu serwowane jednodaniowe 30,00 zł brutto/osobę
  • (danie główne + napój)
  • Menu serwowane dwudaniowe 45,00 zł brutto/osobę
  • (przystawka lub zupa + danie główne + napój)
  • Menu serwowane trzydaniowe 55,00 zł brutto/osobę
  • (przystawka lub zupa + danie główne + deser + napój)
  • Lunch w formie bufetu 65,00 zł brutto/osobę
  • (Zupa – jedna dla wszystkich + danie główne podawane na półmiskach – 2 rodzaje mięs, dodatki podane na półmiskach – ziemniaki pieczone,
    ziemniaki gotowane z masłem, mix sałat, grillowane warzywa + deser – jeden dla wszystkich + napój.)